Drobečková navigace

Úvod > Život v obci > Aktuality a hlášení > Omezení dodávky elektrické energie

Omezení dodávky elektrické energie



Datum konání:
21.5.2015

v souladu s ustanovením §25, odst. 4, písmeno d, bod 6  a §25, odst. 4, písmeno e, bod 6  Energetického zákona dovolujeme si Vás informovat o plánovaném přerušení dodávky  elektřiny ve Vámi spravované oblasti a to dle následujícího harmonogramu: 

  dne :                 21.5.2015     od    7:30   do   19:30   hod.     v obci :              Radkovy   část obce :        celá obec

Proto Vás žádáme v souladu se zákonem o obcích č. 128/2000 Sb. V platném znění a v souladu s ustanovením § 2 odst.2 a s ustanovením § 35, odst.1, zákona č. 2/2003 Sb. ve znění změn a doplňků, o umístění  oznámení na úřední desku  Městského/Obecního úřadu a zveřejnění způsobem v místě obvyklým. 

Přerušení dodávky elektřiny je z důvodu zajištění nezbytných prací na zařízení distribuční soustavy. Žádáme Vás proto o pochopení pro toto nezbytné omezení a doporučujeme Vám provést předem potřebná opatření k zamezení případných škod na zařízení a majetku. 

Jsme si plně vědomi skutečnosti, že přerušení dodávky elektřiny z naší strany Vám způsobí omezení, avšak přijměte prosím ujištění, že časový rozsah přerušení byl zvolen pouze na nezbytně nutnou dobu.